Ibis Gdansk

Et av de rimeligste i Gdansk. Ligger sentralt ved siden av Hotel Mercure og kjøpesenteret Madison. Ca. 10 minutters gange til gamlebyen og 10-15 minutt til det nye kjøpesenteret. Jernbane og trikk ligger 5-6 minutt unna. Stort fellesareale, restaurant og en liten bar.

Celestin Residence

Celestin Residence ligger i Gamlebyen ved kanalen. Nyoppussede rom, restaurant, bar men ikke fellesområde. Hotellet har ofte tilbud, som gjør at de er i den nedre prisklassen. Vannkoker og kjøleskap på rom. Kort vei til hovedgaten i gamlebyen. Anbefales.

Gryf hotel

Gryf hotel Gdansk er et typisk byhotell med store rom, badekar, lenestoler og store senger. Nyoppusset utvendig og i fellesrom. Vannkoker på rommet. Beliggenheten er nærmeste nabo til Solidaritetsmuseet. 10 minutt gange fra kjøpesenteret Madison. Av de rimeligere i Gdansk.

Qubus Gdansk

4-stjernershotellet Qubus Gdansk tilbyr gratis båttur i sommersesongen samt rom med aircondition, LCD-TV, gratis Wi-Fi og utsikt over elven Motława og gamlebyen i Gdańsk. Kort vei til hovedgaten i gamlebyen, med restauranter og butikker. Et nyoppusset hotell med bra billigenhet. Forholdsvis dyrt.

Hotel Bonum

3-stjernershotellet Hotel Bonum ligger i en bygning fra 1700-tallet i gamlebyen i Gdańsk, og tilbyr romslige og stilfulle rom med sittehjørne og gratis W-Fi. Du kan spise frokostbuffé med et utvalg av ferske delikatesser i hotellrestauranten, som spesialiserer seg på polske og europeiske retter.

Villa Akme

Akme Villa Gdansk, er et lite hotell med utrolig service. Har man først prøvd det, booker man det igjen. Bra og billig frokost, nyoppussede rom og restaurant. 5 holdeplasser med trikken eller 5-6 minutt med taxi fra gamlebyen. Av de rimeligere i Gdansk. Familiebedrift med personlig service.

Scandic Hotel

Scandic Gdansk, er et bra byhotell med stort fellesareale, restaurant, bar og spa. Litt slitte rom men ellers bra. Beliggenhet rett ved jernbane og trikk. Kort vei til kjøpesenter og 10 minutt gange til gamlebyen. Ikke av de rimeligste i Gdansk. Beliggenheten gjør at det er enkelt å komme til det meste.

Hotel Mercure Stare Miesto

Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto er den høyeste bygningen i Gdańsk, og ligger kun 400 meter fra den vakre gamlebyen i Gdańsk og 200 meter fra kjøpesenteret Madison . Her finner du det meste fra restauranter, casino osv. veldig bra beliggenhet, men ikke av de billigste.

Hostel 22

Hostel 22 ligger kun 7 minutters gange fra gamlebyen i Gdańsk, og tilbyr rom av hotellstandard, kostnadsfri Wi-Fi og avgiftsfri offentlig parkering. Alle de moderne og funksjonelle rommene på Hostel 22 slipper inn rikelig med naturlig lys, og har parkett, flatskjerm-TV, bord med stoler og eget bad med dusj.

Hotel Fahrenheit

Hotel Fahrenheit ligger i historiske Gdańsk sentrum, bare 50 meter fra elven Motława, og har rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi og LCD-TV. Hotellet har en unik fasade med buede linjer.

Hotel Artus

Hotel Artus er et boutiquehotell som ligger midt i gamlebyen i Gdansk, bare 50 meter fra velkjente Długi Targ, Rommene på hotellet har hver sin unike innredning, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og safe.Alle rommene på Artus har innredning i lune farger, elegante møbler og eget moderne bad med dusj.Hotellrestauranten Café Mon Balzac serverer en variert frokostbuffé hver morgen. Restauranten spesialiserer seg på internasjonal og økologisk mat tilberedt med sesongens råvarer.

Du kan koble av i spaet på Hotel Artus, som tilbyr et bredt utvalg av skjønnhetsbehandlinger.

Holland House Residence

Holland House Residence midt i gamlebyen. Stort mer sentralt er det vanskelig å få det, men da er de heller ikke av de billigste. Flotte nyoppussede rom, bra frokost og en av de bedre restaurantene i 1. etg. Hender at de har gode tilbud, så sjekk linken under. Har bodd der noen ganger og kan virkelig anbefales.

Craft Beer Hotel Central 

Beer Hotel Central ligger 200 meter fra rådhuset i gamlebyen i Gdańsk. Hotellet har en restaurant og bar. Rommene har flatskjerm-TV og smarttelefon med gratis internasjonale samtaler og ubegrenset Internett. Noen av dem har sittehjørne, og alle har gratis vannkoker. Du får eget bad med hårføner og gratis badeprodukter. Resepsjonen er døgnåpen.

Booking.com

SFM Reise Gdansk

5440 Mosterhamn
www.reisegdansk.net
www.tannbehandling.net
97582788
Drevet av Webnode