Madison

 

Ligger bak hotel Scandic. Like ved det store kinosenteret og jernbanestasjonen. Det meste innen butikker og kafeer. 

10 minutters gange til gamlebyen. Nabo til hotellene Ibis og Mercure. Klikk på bildet

Manhattan

 

Middels stort kjøpesenter som ligger ikke så langt fra busstasjonen og Hotel Szydlowski. 

Her finner du restauranter, sko og selvfølgelig klær. Pjotr i Pavet er en meget innholdsrik matbutikk i kjelleren. Ligger 10 minutts gange fra Galleria Baltica.

 

Designer Outlet senter

På vei mot flyplassen ligger det et stort og spesielt senter. Er du ute etter rimelige merkevarer, er dette stedet. Stort utvalg av sportsklær og andre kvalitetsmerker. Klikk på bildet for å gå til hjemmesiden.

 

Galeria Baltycka

Et stort senter i 4 etasjer, med det meste av butikker. 

Her kan du gå i dagesvis og blir du sulten finner du et rikt utvalg av spisesteder i 4. etg. Her får du en porsjon kinamat og brus for kr. 34.- Stor Burger King meny for kr. 25.- osv. 

Senteret ligger 5 min. gange fra Hotel Villa Vrest, Smart Hotell og Hotel Szydlowski. Bor du i gamlebyen, eller Scandic, bruker du trikk 6-9-12 eller lokaltoget til Gdynia.

Riviera Gdynia

Riviera-senteret er det ledende shopping- og underholdningssenteret i Pommern.  Tallrike lekeplasser, særegne sitteplasser, fonteneområde som hvilested, samt hyppige arrangementer og attraksjoner, gjør shopping - både på egen hånd og med familien - til en hyggelig og avslappende opplevelse. Senteret tilbyr attraktive og romslige interiører, markedsleder butikker og lokale gründere butikker, koselige kafeer og barer, utallige tjenester og moderne teknologi på to nivåer med nær 250 butikker.

Forum Gdansk

Den siste tilveksten på sentersiden er Forum Gdansk. Et stort senter med store fellesarealer hvor du kan sitte å slappe av. Butikkmessig finner du nok de samme på de andre sentrene, men dette er mer åpent og luftig. Fra torget ved gamlebyen, går du under hovedveien til senteret. Mange restauranter og butikker gjør at du kan tilbringe en hel dag her. klikk på bildet.

SFM Reise Gdansk

5440 Mosterhamn
www.reisegdansk.net
www.tannbehandling.net
97582788
Drevet av Webnode