Guidet tur i Gdansk og områdene rundt. 

Klikk på bildene  for å se tilbudene.

Tur til Stutthof konsentrasjonsleir

En guidet tur i den første konsentrasjonsleiren i Polen. Hør historier knyttet til mange betydningsfulle rom i leiren. Reis videre til Stutthof museum senere på dagen.

Privat omvisning om  1 og 2. verdenskrig

Under denne turen vil du lære om invasjon av Polen av de militære styrkene til Nazi-Tyskland og Sovjetunionen. Du kan lytte til hvordan den polske hæren kjempet og viet sitt liv for friheten til Polen.

  

City Cruice på Galley Boat

Nyt et annet perspektiv på den historiske verdien av byen Gdansk med en Galley Båttur. I en kopi av antikke tømmerbåter, se unike steder som ikke er tilgjengelige til fots.

 

Guidet tur i Gdansk. Hopp inn - Hopp av

Bi med på en live-guidet omvisning i Gdansk på en dobbeltdekkerbuss. Du vil lære om historien til den vakre byen Gdansk fra din ekspertguide.

 

Omvisning på sykkel. Opplev byen som en lokal.

Bli kjent med den travle byen Gdańsk på denne guidete sykkelturen. Oppdag byen slik lokalbefolkningen gjør, på sykkel, og se byens viktigste historiske og sosiale landemerker.

2 timers ølsmaking

Smak forskjellige polske øl på en fantastisk guidet tur til puber og bryggerier i Gdansk. Smak minst 6 unike øl og lær om forskjellige ølbryggingstradisjoner. Lær hvordan du drikker øl på den tradisjonelle polske måten.

Privat hotelltransport

Unngå å bekymre deg for anomst ved Gdansk Airport og unngå upålitelige lokale drosjer når du lander. Forhåndsbestill en dør-til-dør transport til ditt hotellet og reis i luksus med en engelsktalende sjåfør.

Guidet kajakktur

Bli med på en guidet kajakkur og opplev en helt annen Gdansk til den du har sett på land.

 

Privat tur i Gdansk. Legender og fakta

Under turen vil du bli kjent med Gdansk og Polens historie og kultur, se byens høydepunkter og oppdag de skjulte skattene og hør utrolige historier. Du vil også få noen tips om våre lokale matvarer, alkohol og suvenirer.

 

Gamlebyen i Gdansk: 90-minutters Segway omvisning

Oppdag hovedattraksjonene i Gdansk på denne 90-minutters guidete Segway-turen i skumringen. Underveis nyter du en herlig utsikt til byen fra elvebredden.

 

Den tyske ordens slott i Malbork

Se det største slottet i verden! Du vil bli plukket opp fra hotellet og tatt med på et guidet besøk av Den tyske ordens slott i Malbork. Du vil bli ledsaget av en engelsktalende sjåfør og engelsktalende guide.
  

Gdansk Vodka Tour

Gå på en reise gjennom vodka-kulturen i Polen på en 3,5-timers smaksprøve i Gdansk, og besøk 3-4 forskjellige skottstenger for smake 6-7 forskjellige typer vodka. Hør drikkhistorier og anekdoter, og spør om vodka-relatert spørsmål du liker!

Opplev autentisk polsk matkultur

En stor del av den polske kulturen er den deilige maten — smak lokal mat på denne spennende guidete turen med fokus på mat i Gdansk! Lær om byens historie og stopp opp for å smake tradisjonell, polsk mat på en lokal restaurant og ved et konditori.
 
  

Andre verdenskrig

Bli med på en tema tur der verdenskrig begynte. Reis gjennom en sti av minner og steder i forbindelse med begynnelsen av krigen og perioden for den frie byen Gdańsk.
 
  
Stort sommersalg! Spar opptil 60%
web counter free

SFM Reise Gdansk

5440 Mosterhamn
www.reisegdansk.net
www.tannbehandling.net
97582788
Drevet av Webnode